Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak to je mazec! Politik levicové ČSSD ve své úvaze kompletně vykradl volební program a vizi středo-pravicové Karvinské koalice https://karvinskakoalice.cz/volebni-program/ . Bývalý primátor Karviné navíc píše o věcech, ke kterým během svého dlouholetého působení ve vedení Karviné, které spíš přípomínalo festival promarněných příležitostí, ani symbolicky nenakročil.

Buď se jedná o náhlé pomatení smyslů a nebo už se chystá na rozpad ČSSD a vytvoření frakce, která se odřízne od současné socialistické rétoriky a pokusí se přijít s něčím moderním a blíže do středu. Dál však míří do sociálně slabých regionů a stylem "budeme chtít ať stát dá a my Vám za to zajistíme blaho jaké nám bude vyhovovat". Socialistické kazajky se tak snadno zbavit nedá.

0 0
možnosti
Foto

Zcela s Vámi souhlasím! Máte jedinečnou možnost to, co píšete, realizovat. Nejen vymyslet koncepci ale co nejrychleji ji uskutečnit. Těším se na další článek včetně seznamu návrhů a hlavně realizací.

0 0
možnosti

Bohužel odliv mozků je obrovský, a zůstavají nám tady mladí, kteří jsou svým intelektem právě tak akorát na ty montovny a nebo jak se říkalo do dolů.O technické VŠ až takový zájem není a pavědecké sociální obory nám tady tu prosperitu neudělají.Ale představa krásná že tady budeme mít Silicon Valley:-)

0 0
možnosti

Mě samozřejmě zaujalo, že Karviná je podle pana exstarosty na severní Moravě.....

Strašné!!!!!!RvRvRvRvRv

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS